..:::HMTK:::..

HIMPUNAN MAHASISWA TEKNIK KOMPUTER UNIVERSITAS GUNADARMA
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 problem kompiku

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
vtsu
Member C


Number of posts : 1
Registration date : 2009-04-25

PostSubject: problem kompiku   Sat 25 Apr 2009 - 22:13

kak permisi mau tanya nih,knp di windows ku ada pesan " generic host process for win32 service encountered a problem n needs to close.we are sory for the inconvenience(debug or close),svchost.exe application error itu terjadi kl aku maen internet pake modem(huawei E220) kl aku close or debug gak bs lg searching or program mozilla firefox tertutup tp di modem ttp konek,knp yah?aku dah pk winaso registry n regcure jg gak mempan nih.mohon petunjuk kak,terima kasih sebelumnya
Back to top Go down
View user profile
analogboy
Member C


Number of posts : 5
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: problem kompiku   Sat 25 Jul 2009 - 6:58

format ulang aja... Razz
Back to top Go down
View user profile
 
problem kompiku
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» possible 4l60e problem?
» I need some help with a Nerf problem..
» power transformer problem - help?
» Don Juan Rehearsal...What's really the problem here?
» Please help me diagnose a running condition problem.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
..:::HMTK:::.. :: The Cafe :: Kritik, Saran & Pertanyaan-
Jump to: